Στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου που διανύουμε, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/12/2017 επίσκεψη αντιπροσωπείας του Σωματείου Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης (Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ.) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη γενικής καθαριότητας που είχαν συγκεντρωθεί από τους φίλους του Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ. στα πλαίσια της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης - παιχνιδιού αεροσφαίρισης (airsoft) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/12/2017, παραδόθηκαν στους εθελοντές του Δήμου. Παρόντες ήταν η Αντιδημάρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Στελλάκη Ειρήνη, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, κος Καλιντέρης Γιώργος.

 

Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Ν.Δ.Μ.ΕΝ. που ιδρύθηκε το 2010 με έδρα την Αργυρούπολη έδωσε έναν εορταστικό και ταυτόχρονα φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο παιχνίδι και αφιέρωσε την φετινή χριστουγεννιάτικη διοργάνωση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για τις οικογένειες του Δήμου που έχουν μεγάλη ανάγκη από την αγάπη μας και την αγάπη του κόσμου ώστε να μπορέσουν να σταθούν όρθιες σε αυτή την περίοδο της μεγάλης κρίσης, που μαστίζει τη χώρα μας και ιδιαίτερα τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων.

        ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, Κα ΣΤΕΛΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία! Καλή χρονιά!

Ακολουθούν φωτογραφίες.

Τα γραφεία μας Πληροφορίες Χάρτης Επικοινωνία

 Που θα μας βρείτε:

 

Μιλήτου 81, Αργυρούπολη

Τετάρτες
19:30 - 21:30

 

Το Σωματειο

 

Τι ειναι η αεροσφαιριση;

Κανονες αεροσφαιρισης

Τύποι παιχνιδιών αεροσφαίρισης

 

Προνομια Μελών 

 

 

Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών
Μέσων Ενασχόλησης 

Μιλήτου 81, ΤΚ. 16451
Αργυρούπολη

email: info@airsoft.gr

nkalojohn@yahoo.com

Mob. 6943555711

     
  Sponsors    
 

Airsoft Club

   
     

 

Κύλιση στην Αρχή