Στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου που διανύουμε πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21/12/2015 επίσκεψη αντιπροσωπείας του Σωματείου Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης (Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ.) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μηνόπουλου παραδόθηκαν στους εθελοντές του Δήμου τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη γενικής καθαριότητας που είχαν συγκεντρωθεί από τα μέλη του Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ. στα πλαίσια της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, παιχνιδιού αεροσφαίρισης (airsoft), που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/12/2015.

Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Ν.Δ.Μ.ΕΝ. που ιδρύθηκε το 2010 με έδρα την Αργυρούπολη έδωσε έναν εορταστικό και ταυτόχρονα φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο παιχνίδι και αφιέρωσε την φετινή χριστουγεννιάτικη διοργάνωση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για τις οικογένειες του Δήμου που έχουν μεγάλη ανάγκη από την αγάπη μας και την αγάπη του κόσμου ώστε να μπορέσουν να σταθούν όρθιες σε αυτή την περίοδο της μεγάλης κρίσης, που μαστίζει τη χώρα μας και ιδιαίτερα τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων.

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και χαρά και ελπίδα του χρόνου να μην υπάρχει ανάγκη για τέτοιου είδους βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας.

 

IMG_0797.jpg IMG_0798.jpg IMG_0799.jpg