Διάφορα δημοσιεύματα τύπου που αφορούν την ελληνική αεροσφαίριση, και έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μπορείτε να κατεβάσετε τα άρθρα κάνοντας κλικ στην εικόνα που σας ενδιαφέρει. Τα δημοσιεύματα θα ανανεώνονται συχνά και, σε όσα είναι δυνατόν, θα γίνεται μετατροπή σε πλήρη κείμενο.

Εάν βρείτε κάποιο δημοσίευμα που δεν υπάρχει στην παρακάτω λίστα, μπορείτε να μας το στείλετε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., σε καλή ανάλυση ώστε να διαβάζετε άνετα, και εμείς θα το δημοσιεύσουμε.

 

     

 
 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΚΑΤΑΔΡΟΜΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ"

Ιουνίου 2010
Σελίδα 32-33

 

"Ένα εξελιγμένο 'παιχνίδι' για ψαγμένους παίχτες, αλλά και ένα εργαλείο για ανοικτόμυαλους επαγγελματίες"


 
 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "XL"

Ιανουάριος 2011
Σελίδα 122-125

 

"Σου αρέσει το Counterstrike? Το Call of Duty? Το Black Ops? Φαντάσου λοιπόν να συμμετέχεις σε κάτι τέτοιο εσύ ο ίδιος και όχι μέσω υπολογιστή! Το πώς μπορεί να γίνει αυτό θα το δούμε παρακάτω!"


 
 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ"

Άγνωστη Ημερομηνία
Σελίδα 25-29

 

"Φορούν στρατιωτικά ρούχα. Βάφουν τα μούτρα με φούμο. Δίνουν ραντεβού σε έρημους χώρους, σε εξοχές, σε εριπωμένες εγκαταστάσεις που κάποτε υπήρξαν στρατιωτικές βάσεις για να παίξουν πόλεμο."


 
 

AIRSOFT INTERNATIONAL

Απρίλιος 2010
Σελίδα 8-9

 

Φωτογραφία της ελληνικής ομάδας "H.A.DE.S." στο αγγλικό περιοδικό "Airsoft International".

(http://www.hades.hac-virtual.org)


 
 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "NITRO"

Αύγουστος 2011
Σελίδες 126 - 131

 

"Ένα παιχνίδι ζωντανής δράσης κάνει το paintball να φαίνεται πρωτόγονο. Τα όπλα στο airsoft είναι όσο πιο αληθοφανή γίνεται, τα πυρομαχικά πλαστικά και ακίνδυνα. Ωστόσο, αυτή η μπιλίτσα γράφει το όνομά σου."


 
 

EASYLIFE (Περιοδικό)

Δεκέμβριος - Ιανουάριος 2012
Σελίδα 40-41
(http://www.easylifemedia.gr/)

"Στην Κέρκυρα δραστηριοποιείται από το 2009 η Corfu Airsoft Team - C.A.T. - η οποία διοργανώνει εβδομαδιαίως παιχνίδια και μπορείτε να έρθετε σε επαφή στο www.corfuairsoft.gr"


 
 

SOFTAIR DYNAMICS (Περιοδικό, Ιταλία)

Απρίλιος 2012
Σελίδα 16-17

(http://www.softairdynamics.it/index.html)

Αφιέρωμα στο Ιταλικό περιοδικό "Softair Dynamics" για την ομάδα PEL-OPS, τον σύλλογο Λέσχη Αεροσφαίρισης Πελοπονήσσου, και τις δραστηριότητες αυτής.

     
     
     
     

Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης αναγνωρίζει όλα τα δικαιώματα σε αυτή τη σελίδα. Τυχόν κείμενα, σύμβολα και φωτογραφίες είναι ιδιοκτησία των εκάστοτε ιδιοκτητών. Αναγνωρίζουμε και αναφέρουμε τον εκάστοτε ιδιοκτήτη όπου είναι εφικτό. Εάν έχουμε παραλήψει να αναφέρουμε κάποιο πνευματικό δικαίωμα, επικοινωνήστε μαζί μας για να διορθωθεί.

SANDMEN Airsoft Club recognizes all copyrights in this page. Any trademarks, pictures and text are the property of their respective owners. We have acknowledged the copyright holder, where it was possible; still, if we failed to credit your copyright, please contact us and it will be corrected.

Τα γραφεία μας Πληροφορίες Χάρτης Επικοινωνία

 Που θα μας βρείτε:

 

Μιλήτου 81, Αργυρούπολη

Τετάρτες και Σάββατα
18:30 - 21:30

 

Το Σωματειο

 

Τι ειναι η αεροσφαιριση;

Κανονες αεροσφαιρισης

Τύποι παιχνιδιών αεροσφαίρισης

 

Προνομια Μελών 

 

 

Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών
Μέσων Ενασχόλησης 

Μιλήτου 81, ΤΚ. 16451
Αργυρούπολη

email: info@airsoft.gr

Fax: 2109617035

     
     
Go to top