Στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου που διανύουμε, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/12/2017 επίσκεψη αντιπροσωπείας του Σωματείου Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης (Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ.) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη γενικής καθαριότητας που είχαν συγκεντρωθεί από τους φίλους του Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ. στα πλαίσια της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης - παιχνιδιού αεροσφαίρισης (airsoft) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/12/2017, παραδόθηκαν στους εθελοντές του Δήμου. Παρόντες ήταν η Αντιδημάρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Στελλάκη Ειρήνη, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, κος Καλιντέρης Γιώργος.

 

Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Ν.Δ.Μ.ΕΝ. που ιδρύθηκε το 2010 με έδρα την Αργυρούπολη έδωσε έναν εορταστικό και ταυτόχρονα φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο παιχνίδι και αφιέρωσε την φετινή χριστουγεννιάτικη διοργάνωση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για τις οικογένειες του Δήμου που έχουν μεγάλη ανάγκη από την αγάπη μας και την αγάπη του κόσμου ώστε να μπορέσουν να σταθούν όρθιες σε αυτή την περίοδο της μεγάλης κρίσης, που μαστίζει τη χώρα μας και ιδιαίτερα τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων.

        ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, Κα ΣΤΕΛΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία! Καλή χρονιά!

Ακολουθούν φωτογραφίες.

p1c2hgkcjb1t591m50v2tfol17vo4.jpg p1c2hgkcjcvmdflk2qs1c731u1e5.jpg p1c2hgkcjd1rv3ibo193nd54d586.jpg

p1c2hgkcjedmklr41bqi1jacktj7.jpg