ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

(Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ.)

 

Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης προσφέρει σε κάθε ενεργό μέλος με την εγγραφή του, δωρεάν email με τη μορφή "Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.". Επιπλέον, σε συνεργασία με μια σειρά από μεγάλες εταιρίες στο χώρο δραστηριότητάς τους, προσφέρει σε όλα τα ενεργά μέλη του Σωματείου, εκπτώσεις και προσφορές σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. 

 


ΠΑΡΟΧΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ


 

 

  Στο κατάστημα Airsoft Club μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα αεροβόλων airsoft, στολών, καθώς και πολλών αξεσουάρ και ανταλλακτικών για όλα σας τα αεροβόλα airsoft. Στην ιστοσελίδα του καταστήματος (http://www.airsoftclub.gr) λειτουργεί το online shop και ένα από τα μεγαλύτερα και γνωστότερα forum του χώρου, όπου θα βρείτε όλες πληροφορίες για την αεροσφαίριση, τις ομάδες και τα παιχνίδια που διοργανώνονται.

Η διεύθυνση του καταστήματος είναι: Βαθέος 10, ΤΚ 11522, Αμπελόκηποι, Αθήνα. Το Airsoft Club προσφέρει στα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

  • Έως 15% έκπτωση σε όλα τα είδη του καταστήματος (εξαιρούνται τα είδη σε προσφορά).
   
   

Το κατάστημα Greek Airsoft είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα ειδών αεροσφαίρισης στην Αθήνα. Σε αυτό μπορείτε να βρείτε τεράστια ποικιλία αεροβόλων airsoft και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και ρουχισμού για όλους τους παίχτες και για όλα τα γούστα. Στην ιστοσελίδα του (http://www.greekairsoft.gr) θα βρείτε επίσης ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά forum με πληροφορίες για την αεροσφαίριση καθώς και  πληροφορίες για διοργανώσεις παιχνιδιών.

Η διεύθυνση του καταστήματος είναι: Αχιλλέως 82, Παλαιό Φάληρο, ΤΚ 17563, Αθήνα. Το Greek Airsoft προσφέρει στα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

  • Έως 15% έκπτωση σε όλα τα είδη του καταστήματος (εξαιρούνται τα είδη σε προσφορά).
   
   

Η εταιρεία Survival Club ξεκίνησε το 1986 στο Μοναστηράκι να εμπορεύεται είδη κυνηγιού, ορειβασίας, επιβίωσης, camping και στρατιωτικό εξοπλισμό. Το 1990, με έδρα την Κηφισιά ανοίγει το δεύτερο υποκατάστημά της. Παράλληλα, δημιουργεί το Survival Club προσφέροντας ειδικές τιμές για τα μέλη του, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη ταχυδρομικών πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Το 2008 προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις νέες τάσεις της εποχής, ξεκίνησε η λειτουργία του online καταστήματος www.survival.gr μέσα από το οποίο προσφέρονται μια τεράστια ποικιλία προϊόντων airsoft, επιβίωσης, κυνηγιού, στρατιωτικών ειδών, ειδών camping κλπ στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στους λάτρεις του είδους να αγοράσουν τα προϊόντα που επιθυμούν μέσα από το σπίτι τους γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια. Η γκάμα των προϊόντων που μπορεί να βρει κανείς στο Survival Club αυξάνεται καθημερινά ώστε να ανταποκρίνονται στην ζήτηση της αγοράς. Παράλληλα συνεχίζεται η ανάπτυξη των καταστημάτων της εταιρείας Survival Club στην Αθήνα έχοντας βάλει ως στόχο την καθιέρωση στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

   
   

Η εταιρεία Βασιλικός, με έδρα την Θεσσαλονίκη, είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε είδη αεροσφαίρισης στην Ελλάδα. Τόσο στο κατάστημα, όσο και στην ηλεκτρονική του ιστοσελίδα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία αεροβόλων και λοιπών ειδών αεροσφαίρισης, καθώς και αρκετές ηλεκτρονικές μικροσυσκευές όπως GPS, ρολόγια, διόπτρες, διόπτρες νυκτός, ανιχνευτές μετάλλων και πολλά άλλα είδη.

Η εταιρεία Βασιλικός ήταν ο βασικός χορηγός αρκετών πανηλληνίων παιχνιδιών από το 2007 έως σήμερα, συμπεριλαμβανόμενων των σεναρίων "Wasteland 2" και "Cold Start".

Η διεύθυνση του καταστήματος είναι: Δωδεκανήσου 10Α, Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία προσφέρει στα μέλη του Σωματείου ειδικές τιμές σε μαζικές παραγγελίες ειδών αεροσφαίρισης, κατόπιν συνενόησης με αυτό.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

 

 

 


Η εταιρία Avenew Communications δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2001 παρουσιάζοντας καινοτόμες ιδέες και σχεδιασμό ολοκληρωμένων προτάσεων στο χώρο του marketing, advertising, branding, packaging, web development, print, illustration, promotion, mobile and proximity marketing. Η εταιρεία βρίσκεται Αγ.Δημητρίου 43, ΤΚ 18547, Νέο Φάληρο, Πειραιας. Τηλ 210 4815300.   
Η εταιρία Avenew Communications παρέχει σε όλα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

  • 10% έκπτωση για κάθε μία από τις παραπάνω προτάσει

 


Η εταιρεία www.bodystore.gr είναι μια καινούργια εταιρία στον χώρο της αθλητικής Διατροφής, με έδρα την Λάρισα με απίστευτες τιμές για τα ελληνικά δεδομένα. Το bodystore.gr διακινεί την ελληνική εταιρία GOLD TOUCH NUTRITION και την αμερικανική Supreme protein (σοκολάτες πρωτεΐνης) ανώτερης ποιότητος. Με παραγγελίες on-line αλλά και τηλεφωνικώς (2410-240-410) όλα τα προϊόντα αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ.

Η εταιρία www.bodystore.gr παρέχει σε όλα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

  • 10% έκπτωση σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής (εξαιρείται το προϊόν "Whey Titans").

 

   


Το βιβλιοπωλείο "Ελεύθερη Σκέψις" και οι εκδόσεις Eurobooks βρίσκονται στον χώρο του βιβλίου από το 1976, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία ιστορικών και στρατιωτικών βιβλίων και μυθιστορημάτων. Στην ιστοσελίδα του βιβλιοπωλείου μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη κατάλογο βιβλίων και να κάνετε online αγορές. Το βιβλιοπωλείο "Ελεύθερη Σκέψις" παρέχει στα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

  • 20% έκπτωση για κάθε αγορά οποιουδήποτε βιβλίου (εξαιρούνται τα βιβλία σε προσφορά)

 

 


Το ταξιδιωτικό πρακτορείο LETO Travel Services LTD δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1970 κατέχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των ταξιδιών αναψυχής καθώς και των επαγγελματικών ταξιδίων. Με δυναμική ανάπτυξη στον τομέα του, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με τον ταξιδιωτικό χώρο στην Ελλάδα καθώς και το εξωτερικό. Το ταξιδιωτικό πρακτορείο LETO Travel Services, προσφέρει στα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

  • 5% έκπτωση για κάθε πακέτο αναψυχής
  • 10%* έκπτωση με κάθε κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου

* Η έκπτωση των αεροπορικών εισιτηρίων εξαρτάται από την αεροπορική εταιρία, τον προορισμό καθώς και το χρόνο της κράτησης.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Φιλελλήνων 4, ΤΚ 10557, Αθήνα

Τηλ.: +30 210 3230765
Fax: +30 210 3230769
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Η εταιρεία SUNICK ιδρύθηκε στις αρχές του 2003. Το 2009 στην έδρα της εταιρείας στη Ραφήνα δημιουργήθηκε ένα μοντέρνο φιλικό και καλαίσθητο showroom το οποίο στεγάζει μια πολυμορφική γκάμα προϊόντων όπως:


-    Γυαλιά ηλίου polarized & googles (Sunick)
-    Γυαλιά ηλίου sport (Carrera)
-    Γυαλιά ηλίου fashion & οράσεως (Morma II)
-    Κράνη και μάσκες σκι (Carrera, SH+)
-    Κράνη ποδηλασίας – skate (Carrera, SH+, Ked)
-    Εξοπλισμό αναβατών ποδηλασίας (Quickex, Chiba)
-    Προϊόντα first aid (Uriel)
-    Μάσκες motocross (Morma II)
-    Είδη & εργαλεία για ποδήλατα (Roto-Cobra)

Η εταιρία SUNICK προσφέρει σε όλα τα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

  • 15% Έκπτωση στις τιμές λιανικής για όλες τις αγορές ειδών (εξαιρούνται τα είδη σε προσφορά και τα ποδήλατα).

 

Τα γραφεία μας Πληροφορίες Χάρτης Επικοινωνία

 Που θα μας βρείτε:

 

Μιλήτου 81, Αργυρούπολη

Τετάρτες
19:30 - 21:30

 

Το Σωματειο

 

Τι ειναι η αεροσφαιριση;

Κανονες αεροσφαιρισης

Τύποι παιχνιδιών αεροσφαίρισης

 

Προνομια Μελών 

 

 

Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών
Μέσων Ενασχόλησης 

Μιλήτου 81, ΤΚ. 16451
Αργυρούπολη

email: info@airsoft.gr

Fax: 2109617035

     
     
Κύλιση στην Αρχή