Προνομια Μελών

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

(Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ.)

 

Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης προσφέρει σε κάθε ενεργό μέλος με την εγγραφή του, δωρεάν email με τη μορφή "This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.". Επιπλέον, σε συνεργασία με μια σειρά από μεγάλες εταιρίες στο χώρο δραστηριότητάς τους, προσφέρει σε όλα τα ενεργά μέλη του Σωματείου, εκπτώσεις και προσφορές σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Επίσης, σε συνεργασία με την Chartis Insurance, μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους συμμετέχοντες στις δραστηριότητες του Σωματείου μας.

 

 


ΠΑΡΟΧΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ


Η εταιρεία ACEG εδρεύει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Λειτουργεί από τον Αύγουστο 2007, έχοντας ένα μικρό αλλά γεμάτο μεράκι, γνώσεις και αγάπη για το άθλημα κατάστημα, το οποίο είναι έτοιμο να εξοπλίσει πλήρως, τόσο παλιούς όσο και νέους παίχτες αεροσφαίρισης. Τόσο στα ράφια του καταστήματος όσο και στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του (http://www.aceg.gr) θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ειδών αεροσφαίρισης καθώς και εξοπλισμό IAPS (International Airsoft Practical Shooting).

Η διεύθυνση του καταστήματος είναι: Η. Πηλείδη 9, Πανόραμα, ΤΚ 55 236, Θεσσαλονίκη. Το ACEG προσφέρει στα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

 • 10% έκπτωση σε όλα τα είδη του καταστήματος.

 


Στο κατάστημα Airsoft Club μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα αεροβόλων airsoft, στολών, καθώς και πολλών αξεσουάρ και ανταλλακτικών για όλα σας τα αεροβόλα airsoft. Στην ιστοσελίδα του καταστήματος (http://www.airsoftclub.gr) λειτουργεί το online shop και ένα από τα μεγαλύτερα και γνωστότερα forum του χώρου, όπου θα βρείτε όλες πληροφορίες για την αεροσφαίριση, τις ομάδες και τα παιχνίδια που διοργανώνονται.

Η διεύθυνση του καταστήματος είναι: Βαθέος 10, ΤΚ 11522, Αμπελόκηποι, Αθήνα. Το Airsoft Club προσφέρει στα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

 • Έως 15% έκπτωση σε όλα τα είδη του καταστήματος (εξαιρούνται τα είδη σε προσφορά).


Το κατάστημα Greek Airsoft είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα ειδών αεροσφαίρισης στην Αθήνα. Σε αυτό μπορείτε να βρείτε τεράστια ποικιλία αεροβόλων airsoft και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και ρουχισμού για όλους τους παίχτες και για όλα τα γούστα. Στην ιστοσελίδα του (http://www.greekairsoft.gr) θα βρείτε επίσης ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά forum με πληροφορίες για την αεροσφαίριση καθώς και  πληροφορίες για διοργανώσεις παιχνιδιών.

Η διεύθυνση του καταστήματος είναι: Αχιλλέως 82, Παλαιό Φάληρο, ΤΚ 17563, Αθήνα. Το Greek Airsoft προσφέρει στα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

 • Έως 15% έκπτωση σε όλα τα είδη του καταστήματος (εξαιρούνται τα είδη σε προσφορά).

 


 

Η εταιρεία Survival Club ξεκίνησε το 1986 στο Μοναστηράκι να εμπορεύεται είδη κυνηγιού, ορειβασίας, επιβίωσης, camping και στρατιωτικό εξοπλισμό. Το 1990, με έδρα την Κηφισιά ανοίγει το δεύτερο υποκατάστημά της. Παράλληλα, δημιουργεί το Survival Club προσφέροντας ειδικές τιμές για τα μέλη του, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη ταχυδρομικών πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Το 2008 προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις νέες τάσεις της εποχής, ξεκίνησε η λειτουργία του online καταστήματος www.survival.gr μέσα από το οποίο προσφέρονται μια τεράστια ποικιλία προϊόντων airsoft, επιβίωσης, κυνηγιού, στρατιωτικών ειδών, ειδών camping κλπ στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στους λάτρεις του είδους να αγοράσουν τα προϊόντα που επιθυμούν μέσα από το σπίτι τους γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια. Η γκάμα των προϊόντων που μπορεί να βρει κανείς στο Survival Club αυξάνεται καθημερινά ώστε να ανταποκρίνονται στην ζήτηση της αγοράς. Παράλληλα συνεχίζεται η ανάπτυξη των καταστημάτων της εταιρείας Survival Club στην Αθήνα έχοντας βάλει ως στόχο την καθιέρωση στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

 


Η εταιρεία Tactical Solutions Ο.Ε. ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των σωμάτων ασφαλείας και όχι μόνο, σε θέματα εξοπλισμού, τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης.  Το e-shop του καταστήματος ενημερώνεται σε καθημερινή βάση με οτιδήποτε καινούριο κυκλοφορεί παγκοσμίως σχετικά με tactical εξοπλισμό.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας είναι: http://www.tactical-solutions.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Αλέξανδρο Χάμλατζη στο τηλέφωνο +306946767738. Η Tactical Solutions παρέχει σε όλα τα μέλη του Σωματείου μας με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

 • 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του καταστήματος (εξαιρούνται τα είδη σε προσφορά).

 


Η εταιρεία Βασιλικός, με έδρα την Θεσσαλονίκη, είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε είδη αεροσφαίρισης στην Ελλάδα. Τόσο στο κατάστημα, όσο και στην ηλεκτρονική του ιστοσελίδα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία αεροβόλων και λοιπών ειδών αεροσφαίρισης, καθώς και αρκετές ηλεκτρονικές μικροσυσκευές όπως GPS, ρολόγια, διόπτρες, διόπτρες νυκτός, ανιχνευτές μετάλλων και πολλά άλλα είδη.

Η εταιρεία Βασιλικός ήταν ο βασικός χορηγός αρκετών πανηλληνίων παιχνιδιών από το 2007 έως σήμερα, συμπεριλαμβανόμενων των σεναρίων "Wasteland 2" και "Cold Start".

Η διεύθυνση του καταστήματος είναι: Δωδεκανήσου 10Α, Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία προσφέρει στα μέλη του Σωματείου ειδικές τιμές σε μαζικές παραγγελίες ειδών αεροσφαίρισης, κατόπιν συνενόησης με αυτό.

 


Avenew

Η εταιρία Avenew Communications δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2001 παρουσιάζοντας καινοτόμες ιδέες και σχεδιασμό ολοκληρωμένων προτάσεων στο χώρο του marketing, advertising, branding, packaging, web development, print, illustration, promotion, mobile and proximity marketing. Η εταιρεία βρίσκεται Αγ.Δημητρίου 43, ΤΚ 18547, Νέο Φάληρο, Πειραιας. Τηλ 210 4815300.   
Η εταιρία Avenew Communications παρέχει σε όλα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

 • 10% έκπτωση για κάθε μία από τις παραπάνω προτάσει

 


Bodystore

Η εταιρεία www.bodystore.gr είναι μια καινούργια εταιρία στον χώρο της αθλητικής Διατροφής, με έδρα την Λάρισα με απίστευτες τιμές για τα ελληνικά δεδομένα. Το bodystore.gr διακινεί την ελληνική εταιρία GOLD TOUCH NUTRITION και την αμερικανική Supreme protein (σοκολάτες πρωτεΐνης) ανώτερης ποιότητος. Με παραγγελίες on-line αλλά και τηλεφωνικώς (2410-240-410) όλα τα προϊόντα αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ.

Η εταιρία www.bodystore.gr παρέχει σε όλα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

 • 10% έκπτωση σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής (εξαιρείται το προϊόν "Whey Titans").

 


Η British Providence είναι η μεγαλύτερη εταιρία ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην Ελλάδα με εξειδίκευση στον κλάδο του αυτοκινήτου. Είναι μέλος του Ομίλου Inchcape, του εθνικού εισαγωγέα της ΤΟΥΟΤΑ στη χώρα μας, αποτελώντας τον ασφαλιστικό βραχίονα του ομίλου.

Η British Providence διατηρεί στρατηγικές συνεργασίες με τις δυναμικότερες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς, ώστε να παρέχει τις πιο σύγχρονες, ποιοτικές και συμφέρουσες λύσεις ασφάλισης. Η British Providence σε συνεργασία με την Ατλαντική Ένωση, μέλος του Group La Baloise – Deutscher Ring,  παρέχει στα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

 • 10% έκπτωση για κάθε ασφάλιση οχήματος (εξαιρούνται τα ταξί).
 • Δωρεάν κάρτα πρόληψης υγείας

Αποκλειστικά με τη χρήση της κάρτας σας, η οποία προσφέρεται δωρεάν με όλα τα προγράμματα Αυτοκινήτου, απολαμβάνετε εσείς και η οικογένειά σας (σύζυγος και παιδιά), σημαντικές εκπτώσεις και δωρεάν παροχές πρόληψης υγείας.

Μεταξύ των προνομίων που προσφέρει η κάρτα είναι:

 • Δωρεάν ετήσιο Check Up στην ΒΙΟΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ Α.Ε 
 • Δωρεάν απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στα Εξωτερικά Ιατρεία των κλινικών Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στις ειδικότητες του παθολόγου, καρδιολόγου και γενικού χειρουργού. 
 • 4 Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις ετησίως στους εφημερεύοντες ιατρούς των Εξωτερικών Ιατρείων της Ευρωκλινικής Αθηνών (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό και Χειρούργο) και της Ευρωκλινικής Παίδων (Παιδίατρο & Παιδοχειρούργο).
 • Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών και Διαγνωστικών Κέντρων της Ατλαντικής Ένωσης σε ειδικές προνομιακές τιμές. 
 • Δωρεάν χρήση Ασθενοφόρων.
 • Εξαιρετικές προνομιακές τιμές στις υπηρεσίες υγείας.

Τα συνεργαζόμενα με την Ατλαντική Ένωση Διαγνωστικά και Νοσηλευτικά κέντρα είναι τα εξής:

 • Ιατρικό Αθηνών 
 • Βιοϊατρική 
 • Ευρωκλινική 
 • Βιοαναλυτική Απεικόνιση 
 • Αξονική & Μαγνητική Πατησίων

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύνολο των προσφερόμενων παροχών υγείας μπορείτε να δείτε εδώ.

Για οποιαδήποτε αλλαγή των παροχών του της Κάρτας Υγείας την αποκλειστική ευθύνη φέρει η Ατλαντική Ένωση.

 


Το κατάστημα "Crime Ink" είναι μια καινούργια εταιρεία στον χώρο του tattoo και του piercing, αλλά με έμπειρο προσωπικό με πολυετή πείρα. Πλέον μπορείτε να κάνετε το σήμα της ομάδα σας τατουάζ σε προσιτές τιμές!


Work in progress tattoo

Η διεύθυνση του καταστήματος είναι Λεωφόρος Ιασωνίδου 78, Ελληνικό, ΤΚ 16777, Αθήνα. Το κατάστημα "Crime Ink" παρέχει στα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

 • 20% έκπτωση για κάθε τατουάζ (εξαιρούνται οι προσφορές)

  


Το βιβλιοπωλείο "Ελεύθερη Σκέψις" και οι εκδόσεις Eurobooks βρίσκονται στον χώρο του βιβλίου από το 1976, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία ιστορικών και στρατιωτικών βιβλίων και μυθιστορημάτων. Στην ιστοσελίδα του βιβλιοπωλείου μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη κατάλογο βιβλίων και να κάνετε online αγορές. Το βιβλιοπωλείο "Ελεύθερη Σκέψις" παρέχει στα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

 • 20% έκπτωση για κάθε αγορά οποιουδήποτε βιβλίου (εξαιρούνται τα βιβλία σε προσφορά)

 

 


Leto Travel

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο LETO Travel Services LTD δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1970 κατέχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των ταξιδιών αναψυχής καθώς και των επαγγελματικών ταξιδίων. Με δυναμική ανάπτυξη στον τομέα του, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με τον ταξιδιωτικό χώρο στην Ελλάδα καθώς και το εξωτερικό. Το ταξιδιωτικό πρακτορείο LETO Travel Services, προσφέρει στα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

 • 5% έκπτωση για κάθε πακέτο αναψυχής
 • 10%* έκπτωση με κάθε κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου

* Η έκπτωση των αεροπορικών εισιτηρίων εξαρτάται από την αεροπορική εταιρία, τον προορισμό καθώς και το χρόνο της κράτησης.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Φιλελλήνων 4, ΤΚ 10557, Αθήνα

Τηλ.: +30 210 3230765
Fax: +30 210 3230769
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Sunick

Η εταιρεία SUNICK ιδρύθηκε στις αρχές του 2003. Το 2009 στην έδρα της εταιρείας στη Ραφήνα δημιουργήθηκε ένα μοντέρνο φιλικό και καλαίσθητο showroom το οποίο στεγάζει μια πολυμορφική γκάμα προϊόντων όπως:


-    Γυαλιά ηλίου polarized & googles (Sunick)
-    Γυαλιά ηλίου sport (Carrera)
-    Γυαλιά ηλίου fashion & οράσεως (Morma II)
-    Κράνη και μάσκες σκι (Carrera, SH+)
-    Κράνη ποδηλασίας – skate (Carrera, SH+, Ked)
-    Εξοπλισμό αναβατών ποδηλασίας (Quickex, Chiba)
-    Προϊόντα first aid (Uriel)
-    Μάσκες motocross (Morma II)
-    Είδη & εργαλεία για ποδήλατα (Roto-Cobra)

Η εταιρία SUNICK προσφέρει σε όλα τα μέλη του Σωματείου με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

 • 15% Έκπτωση στις τιμές λιανικής για όλες τις αγορές ειδών (εξαιρούνται τα είδη σε προσφορά και τα ποδήλατα).

 


Toyota Flamiatos

Η Toyota Φλαμιάτος είναι η μια από τις μεγαλύτερες κάθετες μονάδες του δικτύου Toyota στην Ελλάδα. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται από το 1992 στην πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, την πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ καθώς και την παροχή υπηρεσιών service.
Η Toyota Φλαμιάτος παρέχει τις παρακάτω εκπτώσεις σε όλα τα μέλη του Σωματείου μας με την επίδειξη κάρτας μέλους σε ισχύ:

 • 15% έκπτωση σε όλες τις εργασίες συνεργείου, φανοποιείας και βαφείου.
 • 15% έκπτωση σε όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ της Toyota.
 • Επιπλέον δώρα για οποιαδήποτε αγορά νέου αυτοκινήτου.

Το Σωματείο Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ ευχαριστεί θερμά την Toyota Φλαμιάτος για την έμπρακτη υποστήριξή της.

 

 

 


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ


 

H Chartis κατέχει ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλειών, εξυπηρετώντας περισσότερους από 40 εκατομμύρια πελάτες σε 160 χώρες και πολιτείες. Η ονομασία Chartis, που προέρχεται από την ελληνική λέξη «χάρτης», υπογραμμίζει την 90χρονη ιστορία της Εταιρίας ως επιτυχημένου παγκόσμιου πρωτοπόρου και συμβολίζει την πειθαρχημένη αλλά και ευέλικτη πλοήγηση μέσα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες αγορές, τους σύνθετους κινδύνους και τις διεθνείς επιχειρηματικές προκλήσεις.

Με ιστορία που ξεκινά το 1935, η Chartis Greece αποτελεί ένα διαχρονικά σταθερό και φερέγγυο ασφαλιστικό οργανισμό στην ελληνική αγορά. Με απαράμιλλη τεχνογνωσία, υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, ισχυρά δίκτυα πωλήσεων και βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον, η Chartis Greece διακρίνεται για το πλήθος και το εύρος των προϊόντων που προσφέρει, διαμέσου μιας από τις πλέον επιτυχημένες πλατφόρμες επιχειρηματικών και προσωπικών ασφαλειών.

Η Chartis παρέχει ασφαλιστική κάλυψη ατυχημάτων στους συμμετέχοντες των επίσημων αγώνων airsoft που διοργανώνονται από το σωματείο.

Last modified on Tuesday, 02 February 2016 20:41

Τα γραφεία μας Πληροφορίες Χάρτης Επικοινωνία

 Που θα μας βρείτε:

 

Μιλήτου 81, Αργυρούπολη

Τετάρτες και Σάββατα
18:30 - 21:30

 

Το Σωματειο

 

Τι ειναι η αεροσφαιριση;

Κανονες αεροσφαιρισης

Τύποι παιχνιδιών αεροσφαίρισης

 

Προνομια Μελών 

 

 

Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών
Μέσων Ενασχόλησης 

Μιλήτου 81, ΤΚ. 16451
Αργυρούπολη

email: info@airsoft.gr

Fax: 2109617035

     
     
Go to top